Using PDQ Deploy alongside WSUS

Comments

5 comments

  • Gary White

    We have WSUS and PDQ installed alongside each other on Server 2012 and haven't had any issues.

    0
    Comment actions Permalink
  • Chris Kasprzak

    I have WSUS on the same server as my PDQ Server. No issue here.

    0
    Comment actions Permalink
  • Steve Cain

    We have PDQ Deploy and Inventory running on the same 2012R2 WSUS server. No issues here.

    0
    Comment actions Permalink
  • Stanislav Molnar

    Same here..

    working just fine with Windows Server 2012 R2 Standard

    0
    Comment actions Permalink
  • Yan

    Hi,

    I was wondering if community found a solution for his issue, because we are having the same issue I think.

    I had a server with WSUS and PDQ installed and WSUS was taking all the bandwidth. so I installed PDQ on another server for a month and I just shutdown the first server. Now I tried to install WSUS again on the new server (windows server 2016) and for some reason the server send a lot of data on the port 445(SMB) to our computer on the network. Even if I stop WSUS service the issue remain, so that is why I think it maybe related to PDQ. I don't know if it help, but I captured packet with wireshark and I can see the transmission is between port 445 and 64400

    enter image description here

    I don't know if it help, but I captured packet with wireshark and I can see the transmission is between port 445 and 64400 enter image description here

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.